7 Nisan 2008 Pazartesi

PROSTATİT

NEDİR ?
Prostat bezinin iltihabi hastalığıdır. Tanı konulmasının zorluğunun yanı sıra, etkili tedavisi de bazen güç olabilir. Bir kere olduktan sonra kalıcı hale gelebilir (Kronik) veya tekrarlayabilir. Genç yaşların hastalığıdır.

BELİRTİLERİ NELERDİR ?
Sık idrara gitme, yanma, acil idrar isteği, bel ağrısı gibi çeşitli belirtileri vardır.

NİÇİN OLUR ?
Bir veya birkaç bakteri, bazen Klamidya veya Üreaplazma cinsi mikroorganizmalar sebep olur. Mikroorganizma her zaman tespit edilmeyebilir. Pelvis kaslarında gerilimde aynı belirtilere yol açabilir.

TANI NASIL KONUR ?
Ürolog prostatın hassasiyetini anlamak için parmağı ile muayene yapar. Müdahale ile penisten akıntı gelirse bu sıvıda incelenir.

NASIL TEDAVİ EDİLİR?
Prostatit antibiyotiklerle tedavi edilir. Birçok antibiyotikten sadece bir kaç tanesi kan-prostat engelini aşıp iltihaplı dokuya ulaşabilmektedir. Bu tedavi ancak diğer bazı ilaçlar ve yardımcı tavsiyelerle en iyi sonucu sağlar. Hastalığın özelliğinden dolayı tedavi uzun sürebilir. Hasta sabırlı olmalı ve üroloğun tedavi düzenine tam olarak uymalıdır.

5 yorum:

sohbett dedi ki...

güzel paylaşım teşşekürler
Sohbet
chat
mobil sohbet
Sohbet odaları
Sohbet siteleri
mirc sohbet
Sohbet kanalları
canlı Sohbet
Sohbet programları
canlı Sohbet odaları

asa dedi ki...

Biz Gabile Mobil Rulet Omegle Rusya çatısı altında olsak ta görülmemiş bilgileri her zaman sitemizde paylaşacağız gelen misafirlerimiz doğru bilgilendirilmeliyiz. Para ödemeden her kesimde ziyaretçiye derhal Omegle mobil sohbet imkanı yayınlayan sitemizde azalık mecburiyeti bulunmaz. Site içinde yaptığınız bütün kalifiye görüşmelerden sizler mesul olduğunuzu hatırlatır, Gabile Mobil herhangi bir bilişim suçu niteliğinde sitemiz mesuliyet almamaktadır. Şayet ilk defa ziyaret ediyorsanız menüdeki “kaideler” sayfamıza göz atmanızda yarar olacaktır.

asa dedi ki...

Nihai senelerde Msn Gabile Facebook sohbet odalari, Mynet sohbet odalari üstünden sesli ve kameralı görünümlü sohbet odalari, Whatsapp sohbet odalari, Omegle, Coomet, Chatroulette kameralı sohbet odalari odaları gibi çoğu sohbet odalari platformu tanınmış olmuş durumda. Fakat Sanalsohbet.Net bütün bu sohbet odalari sitelerinden değişik olarak sizlere güvenilir şeklinde, gizliliğinizi koruyarak, en ferah şeklinde sohbet odalari etmenizi sağlamaktadır. sohbet odalari ettikten ardından sitemizin ekranını kapattıktan ardından herhangi bir çerez bırakmadığından, Gabile sohbet odalari geçmişini silme ya da temizleme gibi tek derdiniz olmaz

hasmet dedi ki...

Sohbet Chat Siteleri Bunun esas nedeni ise şahıslar yaş farkı gözetmeksizin yazışarak kolaylıkla mobil chat edebilirler. Sizde mobil chat etmek yerine tek platform bularak yazışmaya başlayabilirsiniz. Fertlerin birbiriyle içten, emin ve ateşli tek ortamda tanışmaya imkân tanıyan bu sanal gezegenin en emin ve seçenek edilir sitesi olmaktan sevinç duyuyoruz. mobil chat odaları ile günün her saati Sohbet Chat Siteleri katılabilirsiniz.

gbwhatsapp apk dedi ki...

Nice Blog. Thanks for shearing this info.sewing a button